BPPA Dienstverlening
Bij Ben Pranger Personeelsadvies kunnen instanties en bedrijven terecht voor de volgende trajecten voor hun medewerkers. Deze trajecten kunnen zowel extern als intern (als tijdelijke versterking van de P&O-afdeling) ingezet worden.

Outplacement Wanneer een outplacementtraject gewenst of verplicht is, vanwege bijvoorbeeld een reorganisatie en/of als onderdeel van een sociaalplan, biedt BPPA professionele individuele re-integratietrajecten om de betreffende werknemer(s) te begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe baan.

Re-integratie BPPA helpt in opdracht van onder andere UWV (werkbedrijf) uitkeringsgerechtigden op weg naar een dienstverband. Een duidelijk plan van aanpak en gestructureerde werkwijze, in combinatie met een op het individu afgestemde benadering, zijn hierbij van groot belang.

Loopbaanbegeleiding en coaching Medewerkers brengen een groot deel van hun tijd door op het werk. Wanneer zij hier niet lekker in hun vel zitten, heeft dat vaak direct effect op de productiviteit en inzetbaarheid; de kans op ziekteverzuim neemt toe. BPPA begeleidt medewerkers naar meer plezier in hun werk. Door te achterhalen waar ze goed in zijn, want de knelpunten zijn en wat de wensen. Hoe komt deze medewerker het beste tot zijn recht?

Interim P&O werkzaamheden Ben Pranger is ook inzetbaar voor diverse interim P&O werkzaamheden. Klik hier voor een overzicht van projecten en activiteiten.

 

 

Evi Schäfer (Avelingen Groep, Gorinchem)
“Met regelmaat begeleidt Ben SW medewerkers die bij ons in dienst zijn en medewerkers van externe opdrachtgevers die een tijdelijk traject bij Avelingen Groep volgen. Het betreft eigenlijk altijd mensen die een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt hebben, maar wel in staat zijn om aangepaste werkzaamheden te verrichten. Het gaat dan met name om intake-, ontwikkelings- en coachingsgesprekken, en rapportage en adviezen.

Behalve zijn kennis en ervaring, brengt Ben een positieve sfeer met zich mee. De teams waarin hij werkt, werken dan ook graag met hem samen. Hij is betrouwbaar, pragmatisch en flexibel, heeft relativeringsvermogen en een flinke dosis humor. Een waardevolle collega waar je van op aan kunt, die bereid is om aan te pakken en ondersteuning te verlenen. Een professionele collega die ik organisaties en instanties zonder twijfel aanbeveel.”