Werkwijze BPPA
Bij BPPA wordt ieder individu als zodanig erkend. De aanpak van Ben Pranger is dan ook altijd afgestemd op de medewerker of kandidaat die hij begeleidt. 

Tegelijkertijd is het voor de opdrachtgever, maar zeker ook de kandidaat, van belang dat er resultaten geboekt worden. Dat inzichtelijk is waar je begonnen bent, met welk doel en wat er tot op welk moment al is ondernomen om dit doel te bereiken.


Werkmap
Iedere kandidaat wordt bij Ben Pranger dan ook begeleid aan de hand van een individuele werkmap. Een werkmap met een duidelijk stappenplan en modules die toegevoegd worden op het moment dat de kandidaat er aan toe is. Een levendig werkdocument met handige links en tips, inzichtelijk en motiverend.

Meer informatie over de werkwijze van BPPA? Klik hier voor het Blik op Werk tevredenheids- en kwaliteitsonderzoekrapport.

Lisa, 51 jaar
“Het is enorm frustrerend wanneer je steeds weer afwijzingen ontvangt op je sollicitaties. Frustrerend, en ook demotiverend. Ben heeft me weer weten te motiveren. We hebben eerst gekeken en getest wat voor soort functies bij mij zouden passen. En gingen toen op zoek.

In mijn persoonlijke werkmap verzamelde ik geschikte vacatures. Mijn sollicitaties schreef ik met tips van Ben, waarbij de voorbeelden in mijn map thuis een goede houvast waren. Ook toen ontving ik nog de nodige afwijzingen. Ik heb ze bewaard in mijn persoonlijke werkmap en samen met Ben geanalyseerd. Waardoor ik steeds meer inzicht kreeg in waar ik mee bezig was en hoe dat steeds beter kon.

Inmiddels staat mijn goed gevulde map al een tijdje in de kast. Want het onwaarschijnlijke gebeurde; ik werd uitgenodigd en aangenomen. Bij twee verschillende bedrijven op hetzelfde moment!"